Opel Corsa-e rijtest van voordelige EV met prima range

Relatief betaalbaar, een redelijke actieradius en een modern uiterlijk. Eens kijken hoe de Opel Corsa-e zich houdt in een rijtest.

Hoe betaalbaar vraag je je dan misschien af? Het is voor ons niet gewoon om met de prijs van een auto te beginnen in een rijtest. Maar we weten inmiddels ook dat elektrische auto’s vrijwel alleen vanwege het financiële voordeel worden gekocht. Dan hebben we het over de bijtelling voor de zakelijke rijder in Nederland. Die blijft voor de Opel Corsa-e in 2020 in ieder geval 8 procent, tijd voor een test dus!

Scherpe prijs Opel Corsa-e
Voor die lage(re) bijtelling van 8% komt de Corsa-e dus in aanmerking. Opel heeft voor de Corsa-e een messcherpe prijs van 30.499 euro voor de e-Edition. De fiscale waarde is zelfs maar 29.999. Onze partner in leasing Mobiliy Service becijfert de bruto bijtelling op 199,99 per maand. De netto bijtelling, uitgaande van de eerste belastingschijf, is 74,70 euro per maand. Geen geld om een auto te kunnen rijden, om privé een tweedehands Corsa te rijden ben je een veelvoud kwijt.

Back To Top