Deze auto’s zijn stiekem een generatie ouder

In plaats daarvan hebben ze het oude model even opgekalefaterd. De auto’s in dit overzicht zijn allemaal een generatie ouder.

Afgelopen week werd de Nissan Z Proto onthuld. Een tweezits coupé met achterwielaandrijving en 400 pk. Hoe geweldig is dat? Heel geweldig! Echter, bij het zien van de foto’s vonden we de Z Proto wel heel erg veel lijken op zijn voorganger. Natuurlijk, het koetswerk en interieur waren compleet nieuw, maar de architectuur was dat niet.

Collega @Loek ging daar even iets verder op in en warempel: er waren wel heel veel clues dat dit niets meer dan een Nissan 370Z was met nieuw koetswerk. De reacties waren niet van de lucht. Dat we zo lopen te zeuren terwijl Nissan met zo’n gave auto op de proppen komt. Blasfemie!!!

Laten we beginnen met het feit dat het natuurlijk geweldig is dat de Nissan Fairlady Z-sage een vervolg krijgt. En dat de auto identiek is aan zijn voorganger, is niet compleet nieuw. Er zijn meer auto’s die voortborduren op het uitgaande model en zijn stiekem een generatie ouder. Dat kan verschillende redenen hebben. Denk aan gebrek aan geld, een woekerende crisis, een segment met lage aantallen (en hoge ontwikkelingskosten) of een combinatie daarvan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top