Basis of uitgebreide autoverzekering?

Je bent op zoek naar een goede autoverzekering, je moet natuurlijk veilig de weg op kunnen. Daarnaast ben je ook verplicht om de verzekering af te sluiten. De WA dekking is verplicht. Maar misschien heb je wel net een nieuwe auto gekocht of is hij nog erg jong. Een goed moment om dan eens na te gaan of een gedeeltelijk casco of volledig casco dekking ook nog een optie is voor je. Hierdoor betaal je per maand wel meer aan premie, maar daardoor is er wel meer gedekt wanneer je schade hebt veroorzaakt (ook aan je eigen auto). 

Online autoverzekering berekenen 

Wat een verzekering voor je auto je gaat kosten hangt af van wat je wil doen en ook waar je hem af gaat sluiten. Je kunt online de autoverzekering berekenen en dan weet je ook wat het je per maand, kwartaal of per jaar gaat kosten. Het is goed dat je hier een goed beeld van hebt, want dan kun je eventueel nog een aantal aanbieders met elkaar vergelijken. Let daarbij niet alleen op de prijzen, maar kijk ook naar hetgeen wat gedekt wordt en de voorwaarden. Op deze manier krijg je namelijk een goed beeld van welke verzekering er bij je past en kun je de keuze maken welke je af wil sluiten (kan ook online geregeld worden).

RELATED POST

Vlaanderen gaat vervuilende auto’s extra belasten

Wie op zoek is naar een vervuilende auto in Vlaanderen kan beter even haasten, dergelijke auto’s worden daar namelijk een…

Deze auto’s zijn stiekem een generatie ouder

In plaats daarvan hebben ze het oude model even opgekalefaterd. De auto’s in dit overzicht zijn allemaal een generatie ouder.…

Officieel: Opel Corsa B is nu een heuse zeldzaamheid

De Opel Corsa B, ooit in veelvoud te vinden op iedere straathoek, is nu officieel een zeldzaamheid. Iedereen die al…

Opel Corsa-e rijtest van voordelige EV met prima range

Relatief betaalbaar, een redelijke actieradius en een modern uiterlijk. Eens kijken hoe de Opel Corsa-e zich houdt in een rijtest.…