Vw Polo private lease

De Vw Polo private lease. De Volkswagen Polo is een compacte auto die veilig is, ruim en comfortabel. Het is een moderne en vertrouwde auto die staat voor degelijkheid en functionaliteit.

De Polo is een praktische auto. Doordat de stoelen versteld kunnen worden zijn de zitposities erg comfortabel. Ook voor de wat langere personen. De stuur positie is ook makkelijk aan te passen, zodat je een goed zicht kan houden op het digitale instrumenten paneel.

De ruimte van de achterbank is net zo ruim en je hebt bijna net zoveel been en hoofdruimte als de Volkswagen Golf. De Polo is de beste compacte auto om achterin met zijn drieën naast elkaar te zitten.

Met een grote kofferbak is de Polo erg ruim ingesteld. Dankzij de vierkante vorm is het makkelijk om grote dozen mee te nemen, koffers of tassen. Met de achterbank omhoog is er voldoende ruimte om een kinderwagen of twee koffers mee te nemen. Ideaal voor op vakantie dus!

Als de achter stoelen zijn neergeklapt heeft de Polo een bijna vlakke laadruimte. Zware dozen kunnen hierdoor verder de auto in worden geschoven en achter de voorstoelen komen. De Polo heeft hierdoor een groot voordeel ten opzichte van de concurrentie.

RELATED POST

De nieuwste scootmobielen op maat!

De nieuwste scootmobielen kan je op maat bestellen bij Fast&Furious scooters. De Nipponia scootmobielen kunnen volledig aangepast worden aan een…

Tomos onderdelen nodig?

Weet je zo uit je hoofd welke Tomos onderdelen je nodig hebt? Mocht dat niet zo zijn, geen zorgen. Je…