De nieuwste scootmobielen op maat!

De nieuwste scootmobielen kan je op maat bestellen bij Fast&Furious scooters. De Nipponia scootmobielen kunnen volledig aangepast worden aan een beperking. De Nipponia modellen kunnen op veel vlakken aangepast worden, zodat deze ondanks beperkingen comfortabel zijn om te gebruiken.

Zo kan je bijvoorbeeld ervoor kiezen om een draaibare stoel te installeren, waardoor je via de zijkant kan instappen. Ook kan je voor verschillende pedalen kiezen. Wil je bijvoorbeeld een voet gaspedaal, een duim gaspedaal of een voet rempedaal. Er is keuze genoeg.

Fast&Furious scooters bieden 4 verschillende scootmobielen aan:

  • Nipponia 2Fast, deze heeft 3 wielen, is volledig elektrisch en kan tot 25km per uur rijden.
  • Nipponia Pride, ook deze heeft 3 wielen, is volledig elektrisch en kan tot 25 km per uur.
  • Nipponia Fast One, 3 wielen, en kan ook tot 25 km per uur.
  • Nipponia Fast One Duo, deze heeft ook 3 wielen en kan tot 25 km per uur, maar deze heeft 2 stoelen waar je dus met 2 personen op kunt zitten. Deze scootmobiel is net zoals een tandem fiets. De persoon achterop hoeft niks uit te voeren en de persoon voorop rijdt.

De eerste drie scootmobielen hebben dezelfde specificaties, maar zijn een ander model en hebben dus een andere omvang en uiterlijk.

RELATED POST

Vw Polo private lease

De Vw Polo private lease. De Volkswagen Polo is een compacte auto die veilig is, ruim en comfortabel. Het is…

Tomos onderdelen nodig?

Weet je zo uit je hoofd welke Tomos onderdelen je nodig hebt? Mocht dat niet zo zijn, geen zorgen. Je…